MUZIKALE MOGELIJKHEDEN

Intiem en groots

Lucette

Heeft u binnenkort een receptie of feest? Lucette zingt in verschillende bezettingen zodat de samenstelling altijd perfect past bij de gelegenheid. Op de voorgrond of juist op de achtergrond. Aan de hand van uw wensen, de beschikbare ruimte en het budget kan zij uw feest muzikaal aankleden.

Lucette kan een miniconcert geven, stijlvolle (achtergrond)muziek verzorgen tijdens uw receptie of diner maar ook ontroeren tijdens uw huwelijksceremonie of als muzikale verrassing.
Semi-akoestisch en van sophisticated softpop en easylistening tot jazzy American Songbook repertoire. Eventueel zelfs aangevuld met swingende dance-classics .
De puurheid en diversiteit zorgt voor een bijzondere sfeer en het volume is altijd aangenaam. Door de akoestische benadering krijgen de nummers vaak een verrassende eigen ‘sound’.

Zeer geschikt voor locaties waar het geluidsniveau niet al te hoog mag zijn. En, dansen mag natuurlijk altijd!

 

Duo:TeleCloggy_20170420_369-X2__1__ee8
Lucette treedt op in de kleinst mogelijke setting met begeleiding van een gitarist of pianist. Klein en intiem;
bij uitstek geschikt voor huwelijksceremonies, recepties, huiskamerfeestjes en als muzikale verrassing!

Trio:
In een iets ruimere setting treedt Lucette op met piano of gitaar en (contra)bas.

Kwartet of groter:
Uitbreiding met drums/cajon en saxofoon tot en met een compleet orkest. Net wat u wilt.

Recepties, diners, high tea’s, wijnproeverijen, huiskamerfeestjes, doop- en huwelijksceremonies, huiskamerfeestjes, muzikale verrassing.

IMG_0534

Lucette selecteert haar bandleden met zorg uit een keur van bekende en minder bekende topmuzikanten. Hoor- en zichtbaar professioneel en gedreven.

Naast haar solo optredens en optredens met Sisters! en Superb Voices is Lucette ook te boeken voor backingvocals, studio- en invalwerk.

Voor meer informatie en boekingen: info@lucette.nl