Zangworkshops

Inspirerend zijn ook de zangworkshops die Lucette verzorgt. Workshops waarvoor je geen zangtalent hoeft te zijn maar waarin je wel onverwachte kanten van jezelf zult ontdekken. Even ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden en eens op een andere manier betekenis geven aan de band met collega‘s, vrienden of familie. Samen zingen versterkt de teamgeest, is luisteren naar elkaar en samenwerken want alle partijen maken samen het geheel. Lucette besteedt aandacht aan houding, ademtechniek, stemvormingsoefeningen, meerstemmig zingen, interpretatie en samenklank maar de inhoud van de workshop wordt natuurlijk vooraf in overleg bepaald en plezier staat voorop!

Zangworkshop met CD opname

Een workshop waarin je van alles over zingen te weten komt en waarin je samen met Lucette een door jou uitgekozen song instudeert en opneemt in een echte professionele geluidsstudio de Pro Music Studio in Eemnes. Eventueel voorzien van een zelfgeschreven tekst bijvoorbeeld als cadeau voor je liefste!

Het is ook leuk om samen met je vrienden/vriendinnen of collega’s je favoriete hit op te nemen voor je verjaardags-/vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje!

Kinderfeestje met CD opname

kinderfeestje 1Een workshop speciaal voor kinderen waarin je samen met Lucette een -van te voren door de jarige uitgekozen- lied instudeert en opneemt in een echte studio; de Pro Music Studio in Eemnes!

Na afloop krijgen alle deelnemers via e-mail een mp3 van de opname toegestuurd en de jarige krijgt een CD met zijn/haar liedje!
Natuurlijk zorgen wij voor limonade én wat lekkers. Het kinderfeestje is voor jongens en meisjes t/m 16 jaar. Kijk voor meer informatie op kinderfeestje

Stuur een berichtje naar mail@lucette.nl om een zangworkshop of een kinderfeestje aan te vragen.