Volg voor de laatste nieuwtjes Zangstudio Lucette Snellenburg op Facebook en Instagram!

Zangles en Vocal Coaching

13315275_480347518825020_1720293731532781669_n

Heb jij ook zo’n passie voor zingen en baal je ervan dat je die ene noot steeds nèt niet haalt? Wil je niet meer hees zijn na het zingen en genoeg adem hebben voor die lange zin? Kom dan naar Zangstudio Lucette Snellenburg in Amersfoort!

Lucette helpt je nóg meer plezier aan je zingen te beleven. Je stem beter te gebruiken.
Ontdek de mogelijkheden van je stem en werk aan je techniek, repertoire en interpretatie. Of je nu solo zingt, of in een koor, jazz of pop, net begint of al een eind op weg bent. De geleerde technieken worden zoveel mogelijk geïntegreerd in jouw repertoire. Ook wordt er gewerkt aan houding, adem, intonatie, improvisatie, microfoongebruik, beweging en presentatie.

De lessen zijn nooit standaard maar worden afgestemd op jou. Natuurlijk wil je graag nummers zingen in de stijl waar jij van houdt. Dit kan bijvoorbeeld pop, R&B, jazz, rock, soul of musical zijn. Samen kiezen we een lied dat aansluit bij jouw niveau en interesse. Je zingt dan met de instrumentale versie van het lied of met pianobegeleiding.

Karaoke-begeleidingen kun je vinden op youtube. Er zijn verschillende manieren om deze te downloaden.
Je kunt ook (betaald) een bestand downloaden van: www.karaoke-versie.nl

Introductieles/proefles
De introductieles duurt ongeveer 30/45 minuten en is bedoeld om elkaar alvast een beetje te leren kennen en om te kijken of het klikt. We bespreken je wensen en de mogelijkheden en maken een beginnetje met wat basisuitleg, oefeningen en met het zingen van een door jou uitgekozen song. Kies iets waarvan op You Tube een instrumentale versie staat of waarvan je zelf een instrumentale versie hebt. Dit kan op CD, USB stick of op je telefoon zijn.

Privéles
In een privé-les zijn er 30, 45 of 60 minuten beschikbaar voor jouw ontwikkeling. Je kunt je lessen iedere week laten plaatsvinden of om de week. Maandelijkse lessen van 60 minuten zijn ook mogelijk.

Duoles
In een duo-les heb je samen met een vriend of vriendin 30, 45 of 60 minuten les. Je kunt je lessen wekelijks of om de week laten plaatsvinden. (30 minuten duo-les tot 16 jaar)

Coaching en auditievoorbereiding
Zing je al in een band dan kan Lucette je bijvoorbeeld helpen met het voorbereiden van de liedjes die je bij de band gaat zingen. Ook bij een CD-opname of als je auditie gaat doen voor een talentenjacht, conservatorium of popschool kan Lucette je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen.

GirlzGroup
Met een klein groepje (6/8 meiden) zingen jullie liedjes die jullie zelf leuk vinden bijvoorbeeld van Ed Sheeran, Bruno Mars, Adèle of Ariane Grande. Er wordt gewerkt aan interpretatie, zuiverheid, uitspraak, presentatie en microfoontechniek. Wie het leuk vindt mag solo zingen maar alles in overleg want plezier in zingen staat voorop! Er wordt toegewerkt naar een spetterend optreden!
Lesduur: Wekelijks 45 of 60 minuten, dag en tijdstip wordt in overleg bepaald.
De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, dus neem je vriendinnen mee!

LadiezGroup
Voor de ietsje oudere Girlz kan er een LadiezGroup gestart worden!:-)

Een andere frequentie en langere lesduur kan ook. (bijvoorbeeld voor coaching en auditievoorbereiding.)

Stuur voor meer informatie een mailtje naar: mail@lucette.nl

 

Klik hier voor de tarieven   Klik hier voor de Algemene Voorwaarden