Lucette logo facebookZANGSTUDIO AMERSFOORT
Lucette Snellenburg

Zangles en Vocal Coaching in Amersfoort

 

13315275_480347518825020_1720293731532781669_n

 

Heb jij ook zo’n passie voor zingen en baal je ervan dat je die ene noot steeds nèt niet haalt? Wil je niet meer hees zijn na het zingen en genoeg adem hebben voor die lange zin? Kom dan naar Zangstudio Amersfoort! Alle leeftijden en niveaus zijn welkom!

 

Lucette helpt je je stem bewuster te gebruiken zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en het zingen steeds leuker wordt! Ontdek de mogelijkheden van je stem of je nu pop, soul, rock, Nederlandstalig, jazz, musical of kleinkunst wilt zingen. Je werkt in de les niet alleen aan je techniek (houding, adem, intonatie, articulatie etc etc.) maar zeker ook aan je timing en tekstbehandeling. Ook is er aandacht voor je performance en microfoontechniek.

De lessen zijn nooit standaard maar worden afgestemd op jou. Natuurlijk wil je graag nummers zingen in de stijl waar jij van houdt. Samen kiezen we een lied dat aansluit bij jouw niveau en interesse. Je zingt dan met de instrumentale versie van het lied of met pianobegeleiding.

Karaoke-begeleidingen kun je vinden op YouTube. Er zijn verschillende manieren om deze te downloaden.
Je kunt ook (betaald) een bestand downloaden van: www.karaoke-versie.nl

Volg voor de laatste nieuwtjes Zangstudio Amersfoort op Facebook en Instagram!

Privéles
In een privé-les zijn er 30 of 45 minuten beschikbaar voor jouw ontwikkeling. Je kunt je lessen iedere week of om de week laten plaatsvinden.

Duoles
In een duo-les heb je samen met een vriend of vriendin 30 of 45 minuten les. Je kunt je lessen wekelijks of om de week laten plaatsvinden. (30 minuten duo-les tot 16 jaar)

10 lessenkaarten
10 keer 30, 45 of 60 minuten privéles. De kaart is 6 maanden geldig en de lessen zijn los in te plannen.

Eerst een proefles afspreken? Klik hier voor meer informatie.

Coaching en auditievoorbereiding
Ga je auditie doen voor een talentenjacht, conservatorium of popschool dan kan Lucette je helpen om goed voorbereid voor de dag te komen. Maar ook als je een CD gaat opnemen, nieuw repertoire voor je band moet instuderen, of als je als verrassing een liedje wilt zingen voor je allerliefste. (losse 60 minuten lessen of 10 lessenkaarten)

GirlzGroup
Met een klein groepje (6/8 meiden) zingen jullie liedjes die jullie zelf leuk vinden bijvoorbeeld van Ed Sheeran, Bruno Mars, Adèle of Ariane Grande. Er wordt gewerkt aan interpretatie, zuiverheid, uitspraak, presentatie en microfoontechniek. Wie het leuk vindt mag solo zingen maar alles in overleg want plezier in zingen staat voorop! Er wordt toegewerkt naar een spetterend optreden!
Lesduur: Wekelijks 45 minuten, dag en tijdstip wordt in overleg bepaald.
De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, dus neem je vriendinnen mee!

Voor de 30 plus-girls kan er een LadiezGroup gestart worden!:-)

Popkoor
Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan meerstemmige popnummers, maar er is ook ruimte om solo te zingen. De lessen zijn bedoeld voor de gevorderde leerling vanaf 17 jaar
Lesduur: 10 lessen van 90 minuten & 2 optredens

Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje maar mail@lucette.nl

 

Klik hier voor de tarieven   Klik hier voor de Algemene Voorwaarden