Special Kidzzz/Het vergeten Kind

Op woensdag 16 augustus treedt Zangstudio Lucette Snellenburg tussen 14.00 en 16.00 uur op voor Het Vergeten Kind in Café Miles op de Hof 25/26 Amersfoort! De leerlingen zijn tussen de 8 en 20 jaar oud en zingen liedjes van o.a. Ed Sheeran, Marco Borsato en Demi Lovato. Heb je zin in een gezellige en muzikale middag, kom dan vooral langs en steun “Het vergeten kind”!!

Er zijn optredens van: Dilara, Jasmijn H, Lotte, Helen, Heleen, Nina, Anna & Yora, Leonore, Paddy, Jeffrey, Amélie & Kosha, Hannah, Jasmijn T en het Projectkoor! En… de dansers van Studio Pauline komen ook! Omroep EVA zend die dag live uit vanuit Miles!

collage-2017-08-15

Het Vergeten Kind richt zich op kwetsbare kinderen en jongeren die opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie. Zo zijn er ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek en er zijn ruim 55.000 kinderen waarbij het zo mis gaat dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.